Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Paolo Sebastian: Ο σχεδιαστής με τις παραμυθενιες νυφικες δημιουργίες

Η έναρξη της πρώτης συλλογής του Paolo Sebastian το 2007 σηματοδότησε την πρώτη επιδρομή του στον κόσμο της μόδας σε ηλικία μόλις των 17 ετών. Το νεαρό αγόρι που έμαθε να ράβει με τη γιαγιά του, είναι σήμερα μια αγαπημένη διασημότητα, ο οποίος συνεχίζει να γοητεύει τους πελάτες και τα μέσα ενημέρωσης τόσο με τα ιδιέταιρα παραμυθένια σχέδιά του όσο και με την ποιότητα κατασκευής.



Μόλις είκοσι τέσσερων ετων, παρουσίασε την πρώτη του collection στην Διεθνη Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το 2010. Εχει αποφοιτήσει από το Istituto Europeo di Design του Μιλάνου. Μια πρωτοποριακή παράσταση στο Σίδνεϊ το 2012 στην Εβδομαδα Μοδας, τον οδήγησε να αναδιχθει απο τα μεγαλύτερα ομόματα της Βιομηχανίας της Μόδας.

Ένας τελειομανής με μια τάση για την κλασική ομορφιά, ο σχεδιαστής Paolo Sebastian έχει εντυπωσιάσει τον χωρο της υψηλης ραπτικής με την ωριμότητα και το πεδίο εφαρμογής του καθως και με το δημιουργικό όραμα του.

Μιας και είναι καιρός για γάμους και επισημοποιήσεις αποφάσησα να σας παρουσιάσω την παραμυθένια συλλογή του Paolo Sebastian με τα νυφικα που μας προτύνει για την Ανοιξη-Καλοκαιρι 2015, ωστε να αισθανομαστε πραγματικες πριγκίπισσες.









Νυφικά με style, κομψότητα και σχέδια που σαγινεύουν και τους πιο απαιτητικους κριτές. Ντυμένα με πολίτιμες πέτρες και σχεδιασμένα ένα προς ένα στο χέρι με τα πιο εκλεκτά υλικά και υφάσματα προκειμένου να είναι σε θέση να καλύψουν όλα τα γουστα των κυριών που θα επιλέξουν μια απο τις δημιουργίες του για τον πολυποθυτο γαμο τους.











Νυφικά εμπνευσμένα απο το αψεγάδιαστο style των Grace Kelly, Audrey Hepburn, Dianna αλλα και νυφικά βγαλμένα απο παραμύθια ρομαντικα όπως η Σταχτοπούτα.









Γιατί λοιπον και εσείς να μην αποτελέσετε μια πραγματική πριγκίπισσα στο γάμο σας; Εμπνευστείτε απο τις εντυπωσιακες, μοναδικες και πρωτοτυπες προτασεις του Paolo Sebastian και εντυπωσιαστε με τον καλυτερο δυνατο τροπο τα πληθη.

Και να θυμάστε...ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!

Ksanthi Kiousi




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου