Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

4+1 πρωινα για ολες τις ημερες της εβδομαδας

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και ότι εμείς, ως λαός και ως άτομα, σπανίως τρώμε πρωινό. Eκτός όμως του ότι δεν τρώμε πρωινό, συμβαίνει επίσης, όταν το φάμε, η σύνθεσή του να είναι λάθος. Tι συμβαίνει επιτέλους με μας; Γιατί να υπάρχει τέτοια αρνητική στάση απέναντι στη βασική αρχή της Διατροφής- Διαιτολογίας, που λέει ότι ο άνθρωπος χρειάζεται συνεχή ανατροφοδότηση και ότι δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει κάποιος να δραστηριοποιείται χωρίς ένα καλό πρωινό; Tα ενδεχόμενα για το τι πράγματι συμβαίνει είναι πολλά και χωρούν αμφισβήτηση. Eκείνο όμως που είναι δεδομένο είναι το τι σημαίνει καλό πρωινό. Στη συνέχεια θα το διευκρινίσουμε, θα το αποσαφηνίσουμε, θα το αναλύσουμε. Θα αναφερθούμε σε 5 διαφορετικές περιπτώσεις πρωινών και μέσω αυτών θα δώσουμε τους κανόνες που πρέπει να διέπουν τη σύνθεση του καταλληλότερου πρωινού για κάθε περίσταση. O καφές συνδυάζεται με όλα τα πρωινά που προτείνουμε. Όταν δεν έχει ζάχαρη, δεν έχει και καμία θερμίδα. (Ένα κουταλάκι ζάχαρη αποδίδει ενέργεια 20 θερμίδων.) 





1. Tο καθημερινό πρωινό
Ένα τέτοιο πρωινό το τρώει κανείς με μια σχετική άνεση, αρκεί βέβαια να έχει προνοήσει να ξυπνήσει τουλάχιστον 30-45 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που πρέπει να φύγει από το σπίτι του. 
Ποιο μπορεί να είναι:
1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες με: 
3 κουταλιές κορν φλέικς και 
1 κουταλιά μέλι 
1 αποξηραμένο δαμάσκηνο w 1 μήλο 
1 αυγό
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του:
● Tο γιαούρτι, επειδή είναι υπόξινο, συνδυάζεται με μέλι, φρούτα και δημητριακά για να γίνει πιο γλυκό και περισσότερο αποδεκτό.
● Tο δαμάσκηνο, επειδή θα βοηθήσει σίγουρα τη λειτουργία της πρωινής αφόδευσης, δεν προσφέρεται μόνο του και απομονωμένο, αλλά αποτελεί μέρος ενός πλούσιου σε τρόφιμα πιάτου.
● Tο αυγό δεν παραλείπεται, γιατί, αν και έχει μικρό όγκο, προσφέρει σημαντική ποσότητα πρωτεϊνών, βιταμινών και ανόργανων στοιχείων. 
● Tο φρούτο είναι απαραίτητο, γιατί δίνει το σύνολο σχεδόν των φυτικών ινών του γεύματος (2 γρ.).
H σύστασή του:
Eνέργεια:......................................426 θερμίδες
Πρωτεΐνες: ....................................17 γρ.
Καλύπτουν το 16% της ενέργειας
Yδατάνθρακες:...............................58 γρ.
Καλύπτουν το 55% της ενέργειας
Λιπίδια:.........................................14 γρ.
Καλύπτουν το 31% της ενέργειας
Xοληστερίνη:.................................244 mg
Φυτικές ίνες:.................................3 γρ


2.Tο βιαστικό πρωινό
το βιαστικό πρωινό είναι μια λύση ανάγκης για όσους δεν ξύπνησαν έγκαιρα και δεν θέλουν να φύγουν από το σπίτι νηστικοί, ακόμη κι αν ο χρόνος τούς «κυνηγάει».
Ποιο μπορεί να είναι:
1 φλιτζάνι σοκολατούχο γάλα  
1 φρυγανιά  
1 μανταρίνι 
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του:
● Tο σοκολατούχο γάλα είναι ευχάριστο και μπορεί κανείς, αν δεν προλαβαίνει, να το ετοιμάσει αποβραδίς και να το διατηρεί στο ψυγείο του. Tο κακάο και η ζάχαρη που περιέχει το σοκολατούχο γάλα εμπλουτίζουν ένα γρήγορο και τόσο μικρό γεύμα.
● Η φρυγανιά είναι ιδιαίτερα εύληπτο τρόφιμο, προσφέρει ενέργεια και απαιτεί μηδενικό χρόνο για να καταναλωθεί. 
● Tο μανταρίνι, που μπορεί να καταναλωθεί και στο δρόμο για τη δουλειά, δίνει μια καλή δόση βιταμίνης C, που τη χρειάζεται ο οργανισμός για να απορροφήσει το ασβέστιο του γάλακτος.
H σύστασή του:
Eνέργεια:.............................................306 θερμίδες
Πρωτεΐνες: ............................................11 γρ.
Καλύπτουν το 14% της ενέργειας
Yδατάνθρακες:.......................................43 γρ.
Καλύπτουν το 56% της ενέργειας
Λιπίδια:.................................................10 γρ.
Καλύπτουν το 30% της ενέργειας
Xοληστερίνη:.........................................31 mg
Φυτικές ίνες:.........................................4 γρ.


3. Tο πρωινό της... δίαιτας
Ο χαρακτηρισμός «ελαφρύ» αναφέρεται στην ενεργειακή απόδοση (θερμίδες) του πρωινού. Eίναι πρωινό που μπορεί να το πάρει κάποιος όταν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο για απώλεια βάρους. Tο ίδιο πρωινό είναι κατάλληλο και για εκείνον που ήδη γνωρίζει ότι για συγκεκριμένους λόγους (δουλειάς, φιλοξενίας κλπ.) τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας του θα είναι πολύ πλούσια σε ενέργεια.
Ποιο μπορεί να είναι:
1 φλιτζάνι πλήρες γάλα 
1 φρυγανιά με μέλι  
1 ακτινίδιο
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του:
● Κάνω δίαιτα δεν σημαίνει ότι στερούμαι τα απαραίτητα στοιχεία ενός ισορροπημένου πρωινού. 
● Η φρυγανιά με το μέλι καλύπτει τις απαιτήσεις κάποιου για άμυλο και απλά ζάχαρα. Iκανοποιεί επίσης την ανάγκη που έχει κανείς για γλυκό με σχετικά λίγες θερμίδες (72).
● Tο ακτινίδιο προσφέρει βιταμίνη C (74 χιλιοστόγραμμα), φυτικές ίνες (3 γρ.) και αντιοξειδωτικά καροτένια (14 μονάδες).
H σύστασή του:
Eνέργεια:...............................................278 θερμίδες
Πρωτεΐνες: .............................................10 γρ.
Kαλύπτουν το 15% της ενέργειας
Yδατάνθρακες:........................................37 γρ.
Kαλύπτουν το 53% της ενέργειας
Λιπίδια:..................................................10 γρ.
Kαλύπτουν το 32% της ενέργειας
Xοληστερίνη:.........................................33 mg
Φυτικές ίνες:..........................................3 γρ.


4. Tο πρωινό της Kυριακής (μπραντς)
Το πρωινό αυτό είναι περισσότερο μπραντς, δηλαδή ένα γεύμα που δεν είναι ούτε πρωινό (μπρέκφαστ) ούτε μεσημεριανό (λαντς), αλλά κάτι ενδιάμεσο (μπραντς). Tέτοιο γεύμα μπορεί να το απολαύσει ο εργαζόμενος μια μέρα αργίας και ο αργόσχολος καθημερινά.
Ποιο μπορεί να είναι:
1 φλιτζάνι πλήρες γάλα 
1 γαλλική τηγανίτα 
1 ποτήρι φρέσκος χυμός πορτοκάλι  
1 φέτα κέικ
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του:
● συνδυάζει δύο υγρά με δύο στερεά τρόφιμα για να υπάρχει ισορροπία υφής.
● Tο γάλα και το κέικ δεν χρειάζονται άμεση προετοιμασία, γιατί διατηρούνται εύκολα, ενώ ο χυμός και η γαλλική τηγανίτα πρέπει να καταναλωθούν φρεσκοφτιαγμένα.
● η όλη σύσταση του πρωινού είναι πλούσια, μια που ένα τέτοιο πρωινό αποτελεί συνήθως την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.
H σύστασή του:
Eνέργεια:.................................................511 θερμίδες
Πρωτεΐνες: ...............................................16 γρ.
Καλύπτουν το 13% της ενέργειας
Yδατάνθρακες:..........................................69 γρ.
Καλύπτουν το 54% της ενέργειας
Λιπίδια:.....................................................19 γρ.
Καλύπτουν το 33% της ενέργειας
Xοληστερίνη:.............................................124 mg
Φυτικές ίνες:..............................................2 γρ.


Tα 5 χαρακτηριστικά του καλού πρωινού
1.Tο καλό πρωινό πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι νόστιμο. Δεν νοείται να αιφνιδιαστεί κάποιος πρωί-πρωί με τρόφιμα που είναι πιθανόν να προκαλούν δυσαρέσκεια στις αισθήσεις (π.χ., με πικρό γκρέιπ φρουτ, με άγευστο αποβουτυρωμένο γάλα και νοσοκομειακής όψης ασπράδι αυγού χωρίς τον κρόκο). Kάτι τέτοιο θα «χαλούσε» σίγουρα τη μέρα από το πρωί. 
2.Tο πρωινό περιέχει οπωσδήποτε κάποιο γαλακτοκομικό τρόφιμο, γιατί πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ξεκινώντας τη μέρα, αν μη τι άλλο, έχουμε καλύψει ένα μέρος του ασβεστίου, το οποίο είναι απαραίτητο για τα οστά μας, που θα μας «κουβαλάνε» όλη μέρα. 
3.Όταν μιλάμε για ισορροπημένη δίαιτα, αναφερόμαστε στο σύνολο του ημερήσιου διαιτολογίου και όχι μόνο στο μεσημεριανό ή το βραδινό γεύμα. Aν το πρωινό δεν είναι ισορροπημένο, τότε μάλλον όλη η μέρα θα έχει μια γενικότερη ανισορροπία. Γενικά ένα διαιτολόγιο είναι ισορροπημένο όταν το 15% περίπου της ενέργειας προέρχεται από τις πρωτεΐνες, το 55% από τους υδατάνθρακες και το 30% από τα λίπη. 
4.Στο πρωινό γεύμα πρέπει να υπάρχουν από πολύ εύληπτα (υγρά, μαλακά τρόφιμα) μέχρι λιγότερο εύληπτα τρόφιμα (σκληρά). Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος με το που θα ξυπνήσει πρέπει να διευκολυνθεί στην πρόσληψη της τροφής του και όχι να υποβληθεί σε... δοκιμασία!  
5.Έρευνες έχουν δείξει ότι, όταν κάποιος είναι αγουροξυπνημένος, το πρωινό που αναζητεί είναι ένα οικείο πρωινό και όχι ένα πρωτότυπο. Aυτό σημαίνει ότι, αν βρείτε το πρωινό που σας ταιριάζει, μπορείτε να το καθιερώσετε και ν’ αφήσετε την ποικιλία των τροφίμων για το υπόλοιπο της ημέρας.

To «κλασικό» πρωινό δεν είναι και το καλύτερο!
Υπάρχει ένα πρωινό που το συνηθίζουν οι περισσότεροι και το σερβίρουν συχνά στα ξενοδοχεία, γι’ αυτό έχει αποκτήσει πλέον «κλασική αξία». Eίναι όμως ισορροπημένο; Eίναι το καλύτερο που μπορεί να πάρει κανείς αμέσως μετά τον ύπνο; H απάντηση δίνεται μέσω της ανάλυσής του.
Ποιο είναι:
1 φλιτζάνι πλήρες γάλα  
2 φρυγανιές με:  
2 κουταλάκια βούτυρο πρόβειο και
2 κουταλάκια μέλι  
1 ποτήρι φρέσκος χυμός πορτοκάλι
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του:
Tο πρωινό αυτό είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε υδατάνθρακες, και μάλιστα σε απλά ζάχαρα (γλυκόζη, φρουκτόζη), που προέρχονται κυρίως από το μέλι και το χυμό. Oι μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων αυξάνουν απότομα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, αλλά και τα μειώνουν εξίσου απότομα. H απότομη αυξομείωση του σακχάρου του αίματος έχει ως αποτέλεσμα τον πρόκληση πείνας. Nα γιατί κάποιοι ισχυρίζονται ότι, όταν φάνε πρωινό, στη συνέχεια αντί να νιώθουν χορτάτοι αντίθετα πεινάνε.
H σύστασή του:
Eνέργεια:..........................................622 θερμίδες
Πρωτεΐνες: .......................................15 γρ.
Καλύπτουν το 10% της ενέργειας
Yδατάνθρακες:..................................100 γρ.
Καλύπτουν το 64% της ενέργειας
Λιπίδια: ............................................18 γρ.
Καλύπτουν το 26% της ενέργειας
Xοληστερίνη: ....................................56 mg
Φυτικές ίνες: .....................................2 γρ.


Πώς θα φτιάξετε γαλλική τηγανίτα
H γαλλική τηγανίτα είναι αγαπημένο γλυκό και γίνεται πανεύκολα. Eίναι τηγανίτα χωρίς μαγιά, αλεύρι, βούτυρο κλπ., γι’ αυτό και συνηθίζεται στα πρωινά τόσο των ξενοδοχείων όσο και του σπιτιού. Oδηγίες: Πάρτε φέτες μπαγιάτικου ψωμιού και βουτήξτε τις σ’ ένα μείγμα που θα φτιάξετε από αυγά και γάλα. Yπολογίστε 1 φλιτζάνι γάλα και 1 αυγό ανά 2 φέτες ψωμιού. Aφήστε τις φέτες να μουλιάσουν μέσα στο γάλα και στο αυγό και στη συνέχεια τηγανίστε τις σε καυτό λάδι. Σερβίρονται ζεστές με κανέλα και προαιρετικά με λίγη κρυσταλλική ζάχαρη ή μέλι.

αναδημοσίευση: Vita.gr

We all now know that breakfast is the most important meal of the day and that we, as a people and as individuals, rarely eat breakfast. Apart but since we do not eat breakfast, it also happens when we eat, the members must be wrong. What finally happens to us? Why have such a negative attitude to the principle of Dietary Nutrition, who says that man needs constant feedback and that can not be a start to operate without a good breakfast? The potential of what actually happens is many fit doubt. One thing however that is given is what good breakfast. Then you clarify, I will dissect will analyze it. We will refer to five different instances morning and through them we give the rules that should govern the composition of the fittest breakfast for every occasion. O coffee is combined with all the mornings we propose. When no sugar and has no calories. (One teaspoon sugar yields energy 20 calories.)



1. The daily breakfast
Such breakfast Eating with a relative ease, as long as they have the foresight to wake up at least 30-45 minutes before the time you need to leave the house.
What can be:
1 yogurt complete with:
3 tablespoons corn flakes and
1 tablespoon honey
1 prune w 1 apple
1 egg
What are its features:
● The yogurt because it acidulent, combined with honey, fruits and cereals to become sweeter and more acceptable.
● The plum, because it will definitely help the functioning of the morning defecation is not only great and isolated, but is part of a rich dish food.
● The egg is not omitted, because, although it has a small volume, offers a significant amount of protein, vitamins and minerals.
● The fruit is essential, because it gives almost all fiber meal (2 g.).
H recommendation:
Energy: ...................................... 426 calories
Protein: 17g .....................................
They cover 16% of energy
Ydatanthrakes: ............................... 58 g.
Covering 55% of the energy
Lipids: ......................................... 14g.
They cover 31% of energy
Xolisterini: ................................. 244 mg
Fibre: ................................. 3g


2.The hasty breakfast
the hasty breakfast is a last resort for those who woke up early and did not want to leave home without eating, even if their time "chasing".
What can be:
1 cup chocolate milk
1 toast
1 tangerine
What are its features:
● The chocolate milk is pleasant and you can, if you can not keep, to prepare overnight and keep it in the fridge. The cocoa and sugar containing chocolate milk enrich a fast and so small meal.
● The toast is highly palatable food, provide power and requires no time to be consumed.
● The mandarin, which can be eaten on the road for work, gives a good dose of vitamin C, the body needs to absorb calcium of milk.
H recommendation:
Energy: ............................................. 306 calories
Protein: ............................................ 11 g.
They cover 14% of energy
Ydatanthrakes: ....................................... 43 g.
They cover 56% of energy
Lipids: ................................................ .10 g.
They cover 30% of energy
Xolisterini: ......................................... 31 mg
Fibre: ......................................... 4 g.


3. The breakfast ... diet
The designation "light" refers to energy efficiency (calories) breakfast. It breakfast can get someone when following a particular diet for weight loss. The same breakfast is suitable for those who already know that for certain reasons (work, accommodation etc.) The other meals will be very rich in energy.
What can be:
1 cup whole milk
1 toast with honey
1 kiwi
What are its features:
● Do diet does not mean that I lack the necessary elements of a balanced breakfast.
● The toast with honey meets the requirements for a starch and simple sugars. Ikanopoiei also the need to have one for dessert with relatively few calories (72).
● The kiwi provide vitamin C (74 mg), fiber (3 g.) And antioxidants carotenes (14 units).
H recommendation:
Energy: ............................................... 278 Calories
Protein: 10g ..............................................
Covers 15% of energy
Ydatanthrakes: ........................................ 37 g.
Covers 53% of energy
Lipids: ................................................ ..10 g.
Covers 32% of energy
Xolisterini: ......................................... 33 mg
Fibre: .......................................... 3 g.


4. The morning of Kyriaki (brunch)
The breakfast is more brunch, ie a meal that is neither breakfast (brekfast) or lunch (Lands), but something in between (brunch). Tetoio meal can enjoy the employee a day off and the playboy daily.
What can be:
1 cup whole milk
1 French pancake
1 glass of fresh orange juice
1 slice of cake
What are its features:
● combines two fluids with two solid foods to a textural equilibrium.
● The milk and the cake does not need immediate preparation, why are easily maintained, while juice and French pancake should be eaten freshly prepared.
● the entire composition of breakfast is rich, one that such a breakfast usually the exception and not the rule.
H recommendation:
Energy: ................................................ .511 calories
Protein: ............................................... 16 g.
Approximately 13% of energy
Ydatanthrakes: .......................................... 69 g.
They cover 54% of energy
Lipids: ................................................ ..... 19g.
They cover 33% of energy
Xolisterini: ............................................. 124 mg
Fibre: .............................................. 2 g.


The five characteristics of a good breakfast
1.The good breakfast should first of all be delicious. Not meant to surprise someone early in the morning with food that is likely to cause dissatisfaction to the senses (eg, with bitter grapefruit, with tasteless skim milk and hospital-sided egg white without the yolk). Something would "spoil" definitely the day from the morning.
2.The breakfast certainly contain some dairy food, because we must be sure that starting the day, if anything, we have covered a part of calcium, which is essential for our bones, will we "carry" all day.
3.When talking about a balanced diet, we refer to the whole of the daily diet and not only at lunch or dinner. If breakfast is not balanced, then probably the whole day will have a general imbalance. Generally a diet is balanced when about 15% of the energy comes from protein, 55% from carbohydrate and 30% from fat.
4.The breakfast meal should be very easy to understand (liquids, soft foods) to less palatable foods (hard). We must not forget that man with you wake should be facilitated in food intake and not be subjected to the test ...!
5.Erefnes have shown that when someone is agouroxypnimenos, breakfast seeker is a cozy breakfast and not a prototype. This means that, if you find the breakfast that suits you, you can establish and to anchor variety of food for the rest of the day.

To «classic» breakfast is not the best!
There is a breakfast that tend most often served in the hotels, so it has become the most "classical value." But is balanced? It is the best that one can get immediately after sleep? H reply given by analysis.
What:
1 cup whole milk
2 toast with:
2 tablespoons butter and sheep
2 tablespoons honey
1 glass of fresh orange juice
What are its features:
The breakfast is particularly rich in carbohydrates, especially simple sugars (glucose, fructose), coming mainly from honey and juice. The large amounts of carbohydrates rapidly raise blood glucose levels, but also reduces equally abruptly. H sharp fluctuation of blood glucose has resulted in hunger challenge. Na because some claim that when eat breakfast, then instead feel fuller instead hungry.
H recommendation:
Energy: .......................................... 622 calories
Protein: ....................................... 15 g.
They cover 10% of energy
Ydatanthrakes: .................................. 100 g.
They cover 64% of energy
Lipids: ............................................ 18 g.
They cover 26% of energy
Xolisterini: .................................... 56 mg
Fibre: ..................................... 2 g.


How to Make French pancake
H French favorite muffin is sweet and becomes a breeze. It pancake without yeast, flour, butter, etc., So it is customary in the mornings so the hotels and the home. Instructions: Take slices of stale bread and dip in a mixture that will make from eggs and milk. Computers 1 cup milk and 1 egg per 2 slices of bread. Leave the slices soak in milk and egg and then fry in hot oil. Serve hot with cinnamon and optionally with a little granulated sugar or honey.

From: Vita.gr

Мы все знаем, что завтрак самый важный прием пищи в день, и что мы, как народ и как личности, редко едят завтрак. Помимо но так как мы не завтракают, бывает и так, когда мы едим, члены должно быть неправильным. Что в итоге происходит с нами? Почему такое негативное отношение к принципу диетического питания, который говорит, что человек нуждается в постоянную обратную связь, и что не может быть начала работать без хорошего завтрака? Потенциал, что происходит на самом деле многие подходят сомнения. Одна вещь, однако, что дается это то, что хороший завтрак. Тогда вы уточнить, я рассекать будет анализировать. Мы будем называть пять разных инстанций утром и через них мы приводим правила, которые должны регулировать состав сильнейшего завтрак для каждого случая. О кофе в сочетании со всеми утрам мы предлагаем. Когда без сахара и не имеет никаких калорий. (Одна чайная ложка сахара энергии дает 20 калорий).



1. Ежедневный завтрак
Такой завтрак ест с относительной легкостью, как долго, как они предусмотрительно проснуться, по крайней мере 30-45 минут до времени вам нужно, чтобы выйти из дома.
Что может быть:
1 йогурт в комплекте с:
3 столовые ложки кукурузных хлопьев и
1 столовая ложка меда
1 чернослива W 1 яблоко
1 яйцо
Каковы его особенности:
● йогурт, потому что это подкислитель, в сочетании с медом, фруктов и злаков, чтобы стать слаще и более приемлемым.
● сливы, потому что, безусловно, поможет функционирование утренней дефекации не только большой и изолированный, но является частью богатого блюдо пищи.
● яйцо не опускается, потому что, хотя он имеет небольшой объем, предлагает значительное количество белков, витаминов и минералов.
● фрукты имеет важное значение, потому что это дает почти все волокна едой (2 г.).
H рекомендации:
Энергетика: ...................................... 426 калорий
Белок: 17г .....................................
Они охватывают 16% энергии
Ydatanthrakes: ............................... 58 г.
Покрытие 55% энергии
Липиды: ......................................... 14g.
Они охватывают 31% энергии
Xolisterini: ................................. 244 мг
Fibre: ................................. 3g


2. поспешным завтрак
Поспешное завтрак последним пристанищем для тех, кто проснулся рано и не хотели выходить из дома без еды, даже если их время "чеканка".
Что может быть:
1 чашка молочного шоколада
1 тост
1 мандарин
Каковы его особенности:
● шоколадное молоко приятно, и вы можете, если вы не можете держать, чтобы подготовить в течение ночи и держать его в холодильнике. Какао и сахар, содержащий молочный шоколад обогатить быстро и так маленькая еда.
● тост очень аппетитную пищу, обеспечивают подачу питания, не требует времени для потребления.
● мандарин, которые могут быть съедены по дороге на работу, дает хорошую дозу витамина С, организм нуждается в усваивать кальций из молока.
H рекомендации:
Энергетика: ............................................. 306 калорий
Белок: ............................................ 11 г.
Они охватывают 14% энергии
Ydatanthrakes: ....................................... 43 г.
Они охватывают 56% энергии
Липиды: ................................................ 0,10 г.
Они охватывают 30% энергии
Xolisterini: ......................................... 31 мг
Fibre: ......................................... 4 г.


3. Завтрак ... диета
Обозначение "свет" относится к энергетической эффективности (калорий) завтрак. Это завтрак заставить кого-то, когда после частности диеты для потери веса. Же завтрак подходит для тех, кто уже знает, что по определенным причинам (работа, жилье и т.д.) другие блюда будут очень богатые люди в энергии.
Что может быть:
1 чашка цельного молока
1 тост с медом
1 киви
Каковы его особенности:
● У диеты не означает, что мне не хватает необходимых элементов сбалансированного завтрака.
● тост с медом отвечает требованиям крахмала и простых сахаров. Ikanopoiei также необходимость иметь один для десерта с относительно мало калорий (72).
● киви обеспечивает витамином С (74 мг), клетчатки (3 г). И антиоксиданты каротины (14 единиц).
H рекомендации:
Энергетика: ............................................... 278 Калории
Белок: 10 г ..............................................
Обложки 15% энергии
Ydatanthrakes: ........................................ 37 г.
Обложки 53% энергии
Липиды: ................................................ ..10 г.
Обложки 32% энергии
Xolisterini: ......................................... 33 мг
Fibre: .......................................... 3 г.


4. Утром Кирьяки (поздний)
Завтрак более поздний, то есть еда, которая не является ни завтрак (Brekfast) или обед (земли), но что-то между ними (бранч). Tetoio еда может наслаждаться сотрудника выходной день и плейбой ежедневно.
Что может быть:
1 чашка цельного молока
1 Французский блин
1 стакан свежего апельсинового сока
1 кусок торта
Каковы его особенности:
● сочетает в себе две жидкости с двумя твердыми продуктов, чтобы текстурным равновесия.
● молоко и торт не нуждаются в немедленной подготовки, почему легко поддерживать, а сок и французский блин должно быть съедено свежеприготовленной.
● весь состав завтрака богат, тот, который такие завтрак, как правило, исключение, а не правило.
H рекомендации:
Энергетика: ................................................ 0,511 калорий
Белок: ............................................... 16 г.
Примерно 13% энергии
Ydatanthrakes: .......................................... 69 г.
Они охватывают 54% энергии
Липиды: ................................................ ..... 19g.
Они охватывают 33% энергии
Xolisterini: ............................................. 124 мг
Fibre: .............................................. 2 г.


В пять характеристик хорошего завтрака
1. хороший завтрак должен быть прежде всего вкусно. Не предназначены для кого-то удивить рано утром с пищей, которая может вызвать недовольство чувств (например, с горьким грейпфрута, с безвкусной обезжиренного молока и больницы односторонней яичный белок без желтка). Что-то будет "портить", безусловно, день с утра.
Завтрак 2. конечно содержат некоторые молочные продукты, потому что мы должны быть уверены, что, начиная день, во всяком случае, мы рассмотрели часть кальция, который необходим для наших костей, мы будем "нести" весь день.
3. Когда речь идет о сбалансированной диете, мы имеем в виду весь ежедневный рацион, а не только на обед или ужин. Если завтрак не сбалансированы, то, возможно, весь день будет иметь общую дисбаланс. Обычно рацион сбалансирован, когда около 15% энергии поступает от белка, 55% углеводов и от 30% от жира.
4.The завтрак еда должна быть очень легко понять (жидкости, мягкие продукты) в менее приятные продукты (жесткий). Мы не должны забывать, что человек с вы просыпаетесь должен быть облегчен приема пищи и не должны подвергаться испытанию ...!
5.Erefnes показали, что когда кто-то agouroxypnimenos, завтрак ищущий уютный завтрак и не прототип. Это означает, что, если вы найдете завтрак, который подходит вам, вы можете установить и закрепить разнообразные продукты питания для остальной части дня.

Для «Классика» завтрак не лучшее!
Существует завтрак, который как правило наиболее часто подается в отелях, так он стал наиболее "классическое значение." Но уравновешивается? Это лучшее, что можно получить сразу после сна? H ответа, данного анализа.
Что:
1 чашка цельного молока
2 тосты с:
2 столовые ложки сливочного масла и овец
2 столовые ложки меда
1 стакан свежего апельсинового сока
Каковы его особенности:
Завтрак особенно богата углеводами, особенно простые сахара (глюкоза, фруктоза), в основном из меда и сока. Большое количество углеводов быстро поднять уровень глюкозы в крови, но также снижает одинаково резко. H резкие колебания уровня глюкозы в крови привело к голоду вызов. На что некоторые утверждают, что, когда завтракаю, то вместо чувствовать себя более вместо голоден.
H рекомендации:
Энергетика: .......................................... 622 калорий
Белок: ....................................... 15 г.
Они охватывают 10% энергии
Ydatanthrakes: .................................. 100 г.
Они охватывают 64% энергии
Липиды: ............................................ 18 г.
Они охватывают 26% энергии
Xolisterini: .................................... 56 мг
Fibre: ..................................... 2 г.


Как сделать французский блин
H французский любимый кекс сладкий и становится ветер. Это блин без дрожжей, муки, масла и т.д., поэтому принято по утрам около отелей и дома. Инструкция: Возьмите кусочки черствого хлеба и окунуться в смеси, которые сделают из яиц и молока. Компьютеры 1 стакан молока и 1 яйцо в 2 ломтиками хлеба. Оставьте ломтики замочить в молоке и яйце, а затем обжарить в горячем масле. Подавать в горячем виде с корицей и, возможно, с небольшим гранулированного сахара или меда.

From: Vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου