Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Off Soulder Peasant Blouse: 5 κομψοί τρόποι για να συνδιάσεις το must μπλουζάκι της άνοιξης

Η απόλυτη τάση για την άνοιξη καλοκαίρι 2015 είναι γεγονός. Τα μπλουζάκια που μεσουρανούσαν την δεκαετία των '80s και αναδίκνυαν με τον πιο ομορφο και ρομαντικο τρόπο την θυλικότητα των κοριτσιών. Τα μπλουζάκια που άφηναν να φανούν ίσα ίσα οι ώμοι, πράγμα που προκαλούσε εγκεφαλικά στα αγόρια εκείνη την εποχή.



Αυτά τα μπλουζάκια λοιπόν που τόσοσ αγαπήσαμε και τα είχαμε κάνει ένα με το δέρμα μας τότε, στην πιο θυλική και αέρινη εκδοχή τους ωστε να μας κάνουν πάλι εκείνα τα ανέμελα κορίτσια που τα φορούσαν με τα τζιν σορτσάκα τους και προκαλούσαν τον θαυμασμό όλων.

Μπλουζάκια που αναδικνύουν όμορφα και λεπτεπίλεπτα τους ώμους κάθε γυναίκας, που χαρίζουν νεανικότητα και ενα θυλικό αέρα. Με τη δαντέλα να αποτελεί κύριο μοτίβο σε αυτα, θα υιοθετήσουμε ξανά την άνοιξη και θα ανανεωσουμε το style μας, κανοντας παράλληλα μια ωραιότατη αναδρομή στα αγαπημένα '80s.

Ποιός είναι όμως ο πιο σωστός τρόπος για να τα συνδιάσεις ώστε να μην ξεφύγεις απο τους κανόνες που προστάζει το style; Εγω λοιπον, συνέλεξα τους πιο κομψους τρόπους και στους παρουσιάζω παρακάτω:

1. Με το τζιν σορτσάκι



2. Με πιο boho διαθεση



3. Με το αγαπημένο σου skinny jean



4. Με εμπριμε παντελόνι



5. Με το λευκό σου jean



6. Mε midi φουστα



Οποιο τροπο και αν επιλεξεις να ακολουθησεις, φροντησε να μην κανεις υπερβολες. Το μπλουζακι αυτο ειναι απο μονο του υπερβολικο για να το φορτωσουμε με εξτρα εντυπωσιακα κομματια. Ενα κοσμημα, ενα καπελο και το απλο μας jean μπορουν να αποφερουν ενα ομορφο και προπαντως styl-ατο αποτέλεσμα.

Ksanthi Kiousi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου