Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ανδρόγυνο style για εντυπωσιακες βραδινές εμφανήσεις!

Κορίτσια μου αγαπημένα, εχθές κάναμε ένα debate οσο αναφορά το παπούτσι που θα φορούσα στην βραδινή μου έξοδο. Οσο αναφορά τη συμμετοχή σας σε αυτό όπως φάνηκε  οι περισσότερες προτυμούσατε την κόκκινη, διότι την θεωρείτε περισσότερο εντυπωσιακη και sexy.
Παρόλα αυτά η δική μου επιλογή σας διέψευσε, εφόσον αποφάσησα να φορέσω τις λεοπαρ. Ελπίζω να μην σας πείραξε;!





Εχθες λοιπον που λετε βρεθηκα καλεσμένη στο Secret Event του ραδιοφωνικου σταθμου Athens Deejay όπου έγινε το party που έμφανιζόταν ο Μιχαλης Τσαουσόπουλος, ο μεγαλύτερος κατα τη γνώμη μου DJ της Ελλάδας. Το event έλαβε χώρα στο Spell Club Restaurant που βρίσκεται στο Γκάζι - εκει που έδρευε το Dream City (DC) - και ήταν κατάμεστο από κόσμο.






To Spell ειναι ενα club το οποιο εχει επιρροες απο τα αμερικανικα top club της Νεας Υορκης και τις μυστικες λεσχες. Συνδιαζει την αρχοντια με ενα μοντερνο αερα. Ειναι το καταλληλο μερος που ειναι σε θεση να καλυψει ακομη και τον πιο απαιτητικο πελατη. Ενα club με φινετσα και σεξυ διαθεση.
Προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ. Ο χωρος ευρυχωρος, η αντιμετωπιση φιλικη και οι μουσικες επιλογες εξαιρετικες. Η μουσικη που επιλεγεται απο τα desks ειναι αποκλειστικα ξενη, pop και techno.
Σας το προτεινω ανεπιφυλακτα! Η εισοδος ανερχεται στα 10 ευρώ με ποτο!



Οσο αναφορα το outfit που επελεξα για την χθεσινη νυχτερινη μου εξοδο, αυτο ηταν το ανδρογυνο. Το συγκεκριμενο style θεωρω οτι αποπνεει ενα αερα δυναμισμου, αυτοπεποιθησης, αχοντιας καθως και μια σεξυ διαθεση. Ειναι ιδιαιτερο και μπορει να υιοθετηθει απο το πρωι στη δουλεια ως το βραδυ στο ποτο με φιλους η το συντροφο μας. Ειναι ενα style που εναι σε θεση να δεχτει πειραματισμους και να αναδειξει με τον καλυτερο τροπο το σωμα μας.
Προσωπικα αγαπω να επιλεγω το total black ανδρογυνο style γιατι ειναι κομψοτατο και με ενα statement κολιε καθως και μια λεοπαρ ή κοκκινη γοβα μπορει να απογιωθει. Τα κομματια που επελεξα ειναι:
Μαυρο blazer by Zara, τιμή 39,99 ευρώ
Μαυρο skiny pants by Zara, τιμη 19,99 ευρώ
Μαυρο crop top by Bershka, τιμή 6,99 ευρώ
Μαυρη τσαντα by ASOS, τιμη 19,99 ευρώ
Λεοπαρ γοβα by Bozikis, τιμή 25 ευρώ
Statement neck less (αποτελεί δώρο φίλης από το εξωτερικό)

Περιμένω τα σχολια σας καθώς και τις προτασεις σας!

Σας φιλώ,

Ksanthi K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου