Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ανέμελες ανοιξιάτικες βόλτες!

Κορίτσια μου αγαπημένα, αυτό το post θα έπρεπε να το αναρτήσω εχθές αλλά οι συγκυρίες δεν μου το επέτρεψαν. Σήμερα λοιπόν ήρε,η και πιστή στο ραντεβού μας με χαρά σας παρουσιάζω το χθεσινό μου outfit κομμάτι κομμάτι καθώς και τις σχετικές λεπτομέρειες σε περίπτωση που σας αρέσει κάποιο από αυτά και θέλετε να το αποκτήσετε.





Σίγουρα μέσα απο το outfit αυτό που επέλεξα για τη σημερινή μέρα, υποδέχτηκα με πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση την άνοιξη. Την αγαπώ τόσο πολύ αυτή την εποχή. Είναι γεμάτη χρώματα, λουλούδια, χαρά, και οι μέρες σφραγίζονται με ένα μεγάλο λαμπερό ήλιο. Ειναι η εποχή που μας δίνει το ωραιότερο μήνυμα για τη ζωή, καθώς είναι αυτή της αναγέννησης. Εκμεταλεφθείτε τα μηνύματα που δίνει και κάντε αυτά τα μικρά βήματα που ίσως φοβόσασταν πάντα να κάνετε.



Όσο αναφορά τα κομμάτια αυτού του outfit:
White Crop Top by Bershka, τιμή στα 9,99 ευρώ (το αγόρασα από το καταστημα που βρίσκεται στην Ερμού, διατίθεται και σε άλλα χρώματα)
Light Purple Skirt by Bersha, τιμή στα 7,99 ευρώ (την αγόρασα από το καταστημα που βρίσκεται στην Ερμού)



Grey-Pink Sneakers by Nike (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της εταιρίας http://store.nike.com/gr/el_gr/)
iPhone 6 case with Louboutin high heels, τιμή 1,77 (από το ηλεκτρονικό κατάστημα eBay)





Τσαντα μαύρη by ASOS, τιμή 19,99 ευρώ
Purple Rayban Sunglasses, τιμή 99 ευρώ

Αυτά και από το νέο μου outfit καθώς και τα κομμάτια που επέλεξα να το απαρτίζουν. Ελπίζω να σας άρεσε και να σας έδωσα ωραίες ιδέες.

p.s Και αν δεν έχεις φωτογράφο, γίνεσαι εσύ ο προσωπικός σου φωτογράφος haha

Σας φιλώ γλυκά!

Κsanthi K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου