Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Οι τάσεις της μόδας για την άνοιξη καλοκαίρι 2015

Κορίτσια μου, σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθώ με ένα τόσο συνηθισμένο αλλά παράλληλα σημαντικό θέμα που μας απασχολεί όλες κάθε νέα σεζόν. Με αφορμή λοιπόν την έλευση του Μαρτίου, οπότε και της άνοιξης, θα σας παρουσιάσω τις τάσεις που κυριάρχησαν στις διεθνής πασαρέλες για την άνοιξη καλοκαίρι 2015!

Luis Vuitton


H κομψότητα σε όλο της το μεγαλείο κυριάρχησε στην επίδειξη μόδας που έκανε ο γνωστός οίκος Luis Vuitton. Φορέματα και φούστες σε Α γραμμή, prints και διαφάνειες ήταν λίγες από τις προτάσεις του γνωστού οίκου.

Salvador Ferragamo


Χρώματα, αέρινες γραμμές και ένα πιο Adrey Hepburn στυλ μας παρουσίασε ο αγαπημένος οίκος Salvador Ferragamo.

Dsquared


Μοντέρνες γραμμές και γεωμετρικά μοτίβα κυριάρχησαν στην πασαρέλα του οίκου Dsquared.

Tom Ford


Sexy γραμμές, διαφάνιες, μεταλιζέ υφάσματα, και το μαύρο σε συνδιασμό με πολύχρωμες πέτρες έκαναν τη συλλογη του οίκου Tom Ford από τις πιο πολυσυζητημένες για τη φετινή σεζόν.

Versace


Ασύμετρες φούστες, γεωμετρικά σχήματα, μίνιμαλ γραμμές και κυριαρχία του κόκκινου σε συνδιασμό με το λευκό ήταν αυτά που μας απασχόλησαν στην πασαρέλα του οίκου Versace.

Prada


Χρώματα, αέρινες θυλικές γραμμές και μίντι διαστάσεις ήταν αυτά που ο οίκος Prada επέλεξε να μας προτείνει για τη νέα σεζόν.

Αυτά ήταν που και εμένα μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση (διότι ως γνωστών είμαι λάτρης της σέξυ θυλικής γραμμης αλλα και των χρωμάτων) και αποφάσισα να σας παρουσιάσω. Όμως θα ήθελα να θυμάστε κάτι: ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ Η ΜΟΔΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. Δεν χρειαζετε να φοράτε κομμάτια που δεν σας αρέσουν ή σας κάνουν να νιώθετε άβολα επειδή είναι στη μόδα. Να φοράτε πάντοτε τα κομμάτια που σας αρέσουν και να νιώθετε ομορφες γιατι πραγματικα είστε! 

Κisses my girls!

Ksanthi Kiousi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου